Návštěva divadla

10.12.2013 10:22

Dne 6. prosince celý druhý stupěň navštívil divadelní představení v Karlovarském městském divadle. Zde jsou tři příspěvky našich žáků:

 

Byli jsme v Karlových Varech na divadelním představení Na vlnách Vřídla a kumštu. Bylo to dobré a také vtipné, protože tam dělali srandy.  Líbilo se mi, jak tam nejdřív poslouchali staré písničky a potom pustili rock. Také se mi líbilo, jak seděli u stolu a najednou z něj začala stříkat voda. V představení vystupovaly dvě paní a hrály dva muže. Hezké bylo, jak skoro celou dobu hrál na klavír ten pán. A nejvíc se mi líbilo, jak se tam hádali a mlátili se tím obrazem.

Kamil Bilý, 6. ročník

 

V Karlovarském městském divadle bylo představení, které se jmenovalo Na vlnách Vřídla a kumštu. Popisovalo život Ludwiga van Beethovena a Johanna Wolfganga Goetha. Potom tam přišel Sigmund Freud, známý psycholog a jakoby je léčil. Bohužel stihl jen Johanna Wolfganga Goetha. Během představení dávali herci i otázky, a kdo je uhádl, vyhrál vstupenky na představení Divotvorný hrnec.  Divadlo se mi líbilo.

Patrik Kret, 6. ročník

 

V pátek 6. prosince jsme jeli do divadla. Představení začínalo v 11.00 hodin. Měli jsme sedět na balkónkách, ale nakonec jsme seděli dole. Představení se mi docela líbilo, byla to i sranda. Hlavní postavy byli – Sigmund Freud, Ludwig van Beethoven a Johann Wolfgang Goethe. V průběhu divadla byla také soutěž o vstupenky na další představení a také tam několikrát pustili hudbu z 21. století.

Celkově bych to zhodnotil jako poučné, ale i zábavné představení. Bylo to o tom, jak se v nebi sešli 2 géniové – spisovatel a hudební skladatel a povídali si o svém životě. Občas také promluvil psycholog Sigmund Freud. Ten prováděl psychoterapii na Beethovenovi. Představení doprovázel klavírista, který zahrál několik skladeb právě od Beethovena, a také zazněly písně z naší doby.

Jan Švec, 9. ročník